Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова ХОДА передала державну нагороду керівнику Premier palace hotel Kharkiv

Голова ХОДА передала державну нагороду керівнику Premier palace hotel Kharkiv

Юлія Світлична відзначила заслуги Ольги Соколенко та її колективу в організації міжнародних заходів, які відбулись у Харкові в 2017 році.

«Минулого року Kharkiv palace приймав двох європейських лідерів - Президента Литви  та Президента Польщі. Дві дуже серйозні та важливі зустрічі за участю Президента України та лідерів європейських держав пройшли саме тут, в цьому готелі, в Харкові», - нагадала голова ХОДА.

У 2017-му цей готель також став головним майданчиком, де пройшло засідання Моніторингового комітету Конгресу регіональних влад Ради Європи. У заході взяли участь близько 100 депутатів з 31 країни світу. Традиційно саме тут проходить Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» У вересні 2017 го форум відвідали делегації більш ніж 30 країн світу та 15 послів.

«Тут регулярно проводяться важливі конференції та форуми. І візитівка Харкова - готель Kharkiv palace - завжди створює високий рівень комфорту. Безумовно, таких якісних заходів не було, якби їх не забезпечували ви - весь великий колектив, який працював днями та ночами, організовував, докладав зусиль - і робив все на найвищому рівні», - сказала Юлія Світлична.

Від імені Президента України вона передала директору ТОВ «Харків Палас» Ользі Соколенко державну нагороду - Орден Княгині Ольги ІІІ ступеня.