Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Електропостачання в населених пунктах, які були знеструмлені вночі, відновлено

Електропостачання в населених пунктах, які були знеструмлені вночі, відновлено

Про це повідомив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко.

«16 населених пунктів, які за станом на 8:30 було знеструмлено, до 14:30 вже з електрикою. При цьому в першій половині дня внаслідок потужних снігопадів і поривів вітру в області було знеструмлено ще 12 населених пунктів повністю і 7 - частково. Один з найбільш постраждалих - Барвінківський район, де без електрики на даний момент - 5 сіл», - розповів Євгеній Шахненко.

За його даними, в області продовжують працювати близько 300 бригад і 120 одиниць техніки обленерго.

«Вночі та вранці доставка бригад до місць поривів була проблематичною. Але зараз практично у всіх районах снігопад припинився, тому аварійні роботи проводяться без перешкод. Будемо робити все, щоб до кінця усунути всі аварійні ситуації», - уточнив заступник керівника ХОДА.

Він також зазначив, що рух транспорту автомагістралями області не закривався. Невеликі обмеження по швидкості були в районі Ізюма і Первомайського - процес регулювали дорожні служби і поліція. Аеропорт і залізниця працюють у штатному режимі.

«За нашими даними, в суботу знову очікується посилення вітру та снігопад. Тому за дорученням очільника області Юлії Світличної всі служби області продовжують працювати в посиленому режимі», - сказав Євгеній Шахненко.