Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків’янам пропонують долучитися до збору коштів для дітей з вадами слуху

Харків’янам пропонують долучитися до збору коштів для дітей з вадами слуху

Всеукраїнська благодійна акція «Почуй світ!» триватиме з 2 по 22 квітня.

Організатор акції - Всеукраїнська благодійна організація «Серце до серця» - проводить збори коштів для дітей з різними захворюваннями вже тринадцятий рік поспіль. За 12 років проведення акцій обласним дитячим лікарням було передано медичне обладнання на загальну суму близько 32 млн грн.

Минулого року спільними зусиллями по всій Україні волонтерами було зібрано понад 3 млн грн для дітей з вадами зору. Харківська область у період проведення акції «Я хочу бачити життя» зібрала майже 33 тис. грн. На ці кошти було придбано та передано в обласну клінічну дитячу лікарню сучасне медичне обладнання - апарат для динамічної офтальмохромотерапії «Радуга», апарат для тренування акомодації «Ручеек» та макулостимулятор.

Для того, щоб взяти участь в акції «Почуй світ!», з 2 по 22 квітня можна перерахувати внески за реквізитами: р/р 2600501306399 у Київському відділенні філії ПАТ «КредоБанк», МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227, призначення платежу: «Для Харківської області. Благодійний внесок на придбання медичного обладнання».

Додаткова інформація - за тел.: (050) 159-31-54.