Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для Нововодолазького НВК придбають нове обладнання та шкільний автобус

Для Нововодолазького НВК придбають нове обладнання та шкільний автобус

Про це повідомила голова ХОДА Юлія Світлична. 8 лютого вона відвідала навчальний заклад під час робочої поїздки в район.

Нещодавно Нововодолазький НВК було визначено опорним закладом місцевого освітнього округу. Протягом 2017 року коштом обласного бюджету тут замінили вікна на енергоощадні та оновили обладнання кабінету географії. Цього року оновлення матеріально-технічної бази закладу триватиме, запевнила керівник області.

«У 2018 році ми приділятимемо підвищену увагу розвитку НВК та дошкільної ланки освіти в регіоні. Свій внесок зробимо й у розвиток Нововодолазького НВК. Зокрема, заплановано придбання нового обладнання для кабінетів фізики та біології, а також на умовах співфінансування виділимо 50 % коштів для придбання нового шкільного автобуса», - повідомила Юлія Світлична під час спілкування з колективом закладу.

Зараз у Нововодолазькому НВК навчаються 392 учні денної та 45 учнів вечірньої (заочної) школи. Частина учнів приїздить з навколишніх сіл – Рябухиного й Ордівки.

«Я надзвичайно вдячна за допомогу нашому навчальному закладу, - сказала директор школи Віта Зощук. - Сподіваюся, що з вашою підтримкою ми зможемо розвивати в дітях ті навички успішної людини, які потрібні в ХХI столітті, – креативність, емоційний інтелект, конкурентоспроможність, що надзвичайно важливо зараз».

Юлія Світлична також повідомила, що з обласного бюджету буде виділено кошти на ремонт ліцею в Новій Водолазі та низки НВК району. Під час візиту до Нової Водолаги керівник області передала місцевій громаді ключі від нового шкільного автобуса, який придбали в 2017 році.

Більше фото