Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк від імені Юлії Світличної привітав постраждалу в ДТП Жанну Власенко з народженням доньки

Михайло Черняк від імені Юлії Світличної привітав постраждалу в ДТП Жанну Власенко з народженням доньки

30 січня заступник голови ХОДА відвідав жінку в обласній клінічній лікарні.

Жанна розповіла, що вона і дитина почувають себе добре і готуються до виписки.

«Дякую всім, хто допомагав нам. Я щаслива, що стала мамою», - сказала Жанна Власенко.

Михайло Черняк привітав Жанну і її чоловіка від імені глави області Юлії Світличної. Також молодим батькам передали набір для новонароджених.

«Юлія Олександрівна особисто просила привітати вас з народженням донечки. Після того, що сталося, всі переживали за ваш стан, і наші фахівці робили все можливе, щоб у вас і дитини все було добре. Слава богу, так і є, ростіть щасливими, будьте здоровими», - сказав Жанні Власенко заступник керівника області.

За інформацією медиків, породілля зможе отримати виписку буквально днями, але опікати малюка тут будуть ще кілька років.

Нагадаємо, 30-річна Жанна Власенко отримала травми в ДТП на вул. Сумській 18 жовтня 2017 року. На той момент жінка була вагітна. Її виписали з лікарні 22 листопада.

Аварія на вул. Сумській сталася близько 20:45 18 жовтня. За інформацією Національної поліції України, автомобіль Lexus після зіткнення з Volkswagen Touareg в'їхав у групу людей, що стояли на тротуарі в очікуванні зеленого світла світлофора. 5 чоловік загинули на місці, ще одна постраждала померла в лікарні 26 жовтня, не приходячи до тями.