Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Дергачівській ЦРЛ завершили капремонт поліклінічного відділення та оновили обладнання

У Дергачівській ЦРЛ завершили капремонт поліклінічного відділення та оновили обладнання

15 грудня голова ХОДА Юлія Світлична в рамках робочої поїздки до Дергачівського району перевірила якість ремонтних робіт, що були проведені в місцевій лікарні, поспілкувалася з колективом та пацієнтами закладу.

«Цього року ми утеплили фасад, відремонтували покрівлю та кабінети, закупили нове обладнання, - відзначила керівник області. – Під час спілкування з медичними працівниками говорили про подальший розвиток району та розвиток сфери охорони здоров’я, зокрема».

Під час відвідання ЦРЛ голова ХОДА також відкрила оновлений флюорографічний кабінет, у якому провели капремонт та встановили сучасний цифровий флюорограф.

У поліклінічному відділенні Дергачівської ЦРЛ за рік приймають понад 45 тисяч пацієнтів. Тут працюють 56 лікарів, а допомогу надають за 27 спеціальностями.

«Цього року Дергачівська ЦРЛ отримала безпрецедентну підтримку, - відзначив головлікар медзакладу Дмитро Дончак. – У поліклінічному відділенні проведено ремонт, якого не було роками, тривають роботи в стаціонарному відділенні. Ми отримали висококласне обладнання: УЗІ експерт-класу, 3 рентгенівські установки та новий цифровий флюорограф. Ми дуже вдячні за підтримку голові ХОДА. Дуже важливо було почути від неї, що в обласній адміністрації думають про те, як підтримати вторинну медицину, як розвивати високу клініко-діагностичну базу».

Під час спілкування з колективом ЦРЛ Юлія Світлична зауважила, що процес оновлення обладнання в закладі триватиме й наступного року.

«Закривати заклади охорони здоров’я ніхто не збирається. Ми продовжимо укріплювати матеріальну базу, проводити ремонти в медичних закладах, - підкреслила голова ХОДА. - Наступного року також будемо підтримувати Дергачівщину. Ремонти доріг, ремонти закладів освіти, охорони здоров’я, соціальної інфраструктури… Будемо робити все, щоб укріплювати один з районів, що знаходиться поблизу міста обласного значення, та будемо в цілому розвивати Харківську область, щоб люди відчували реальний результат».

Більше фото