Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олександра Назарова та Максим Нікітін перемогли в Угорщині

Олександра Назарова та Максим Нікітін перемогли в Угорщині

З 8 по 10 грудня в Будапешті відбувся традиційний міжнародний турнір з фігурного катання «Santa Claus Cup», переможцями якого в змаганнях танцювальних пар стали харків'яни.

Олександра Назарова та Максим Нікітін, які, нагадаємо, є володарями олімпійської ліцензії на зимові Ігри 2018 року, впевнено захопили лідерство на турнірі в Угорщині вже після короткої програми, отримавши від суддів 64.72 балів. Бездоганно учні тренерів Ігоря Шпільбанда та Галини Чурілової виконали і свою довільну програму за мотивами фільму «Пірати Карибського моря». Судді оцінили їх прокат на 101.66 балів. Таким чином, одержавши в сумі двох програм 166.38 балів, Олександра та Максим впевнено посіли на турнірі «Santa Claus Cup» перше місце.

Дует з Угорщини Анну Яновську та Адама Лукаша, які стали срібними призерами, українці обійшли на 7.24 балів. Третє місце посіли поляки Наталія Калишек і Максим Сподирєв (158.00).

В Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА зазначають, що на «Santa Claus Cup - 2017» у танцях на льоду виступала ще одна харківська пара - Дарина Попова і Володимир Бєліков. Для юних фігуристів це був лише другий старт у змаганнях серед дорослих, та вони показали гарний результат. Набравши в сумі двох програм 128.56 балів, Дарина та Володимир посіли восьме місце.