Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вітання Президента військовослужбовцям Сухопутних військ ЗСУ з нагоди професійного свята

Вітання Президента військовослужбовцям Сухопутних військ ЗСУ з нагоди професійного свята

Шановні воїни!

Вітаю вас з Днем Сухопутних Військ Збройних сил України.

У важкий для країни час ви першими стали на захист її незалежності та територіальної цілісності. Завдяки злагодженим та успішним діям військових частин Сухопутних військ було зупинено просування ворога углиб нашої території та звільнені стратегічно важливі населені пункти — Маріуполь, Красний Лиман, Миколаївка, Слов’янськ, Краматорськ, Северодонецьк, Лисичанськ, Дружківка, Сіверськ, Піски та інші.

На противагу підступності російських найманців ви протиставили свою непохитну вірність ідеям свободи й незалежності рідної землі, принципам народної моралі, національним і загальнолюдським цінностям.

Навіки увійде в історію України подвиг «кіборгів» Донецького аеропорту, що перевершив славу трьохсот спартанців, незламність та нестримність «Чорної бригади», стійкість, мужність та непереможність усіх воїнів — піхотинців, танкістів та артилеристів, представників інших родів військ, бойового та матеріально-технічного забезпечення, які, щохвилини ризикуючи життям на «нулі», надійно стоять на захисті не тільки своєї Вітчизни, але й усієї демократичної Європи.

Вічна пам’ять та слава героям, хто віддав своє життя за незалежність країни, її мир та спокій, світле майбутнє українського народу. Їх подвиг вічно житиме в наших серцях та слугуватиме взірцем чесного, безоглядного служіння Батьківщині.

Честь і слава воїнам-сухопутникам, які щоденно доводять — немає такої сили, що може порушити дух і волю українського воїна.

Вірю, що ваша висока професійність у поєднанні з потужною зброєю і військовою технікою й надалі залишатимуться могутнім гарантом обороноздатності нашої держави.

Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя та добробуту, нових звершень в ім’я нашої перемоги!

Слава Україні! Слава Сухопутним військам Збройних сил України!

Петро ПОРОШЕНКО