Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Консультативна місія ЄС продовжить співпрацю з ХОДА у реформуванні сфери публічної безпеки

Консультативна місія ЄС продовжить співпрацю з ХОДА у реформуванні сфери публічної безпеки

Стратегічні напрямки публічної безпеки і порядку на території Харківської області на 2018-2019 роки затверджені обласною радою у ході засідання 7 грудня.

Як зауважив у виступі під час сесії голова Консультативної місії ЄС в Україні Кястутіс Ланчінскас, документ був розроблений спільними зусиллями ХОДА та Регіонального представництва КМЄС у Харкові.

Стратегічні напрямки враховують загальнонаціональні пріоритети у сфері публічної безпеки, а також особливості прифронтової Харківської області, яка межує з країною-агресором .

«Прийняття цього рішення є обґрунтованим та забезпечить підвищення ефективності та подальшу активізацію протидії найбільш поширеним видам злочинності у різних сферах її прояву», - сказав Кястутіс Ланчінскас.

Він представив присутнім координатора Регіонального представництва КМЄС у Харкові Вернера Педерсена.

«Це досвічений поліцейський високого рангу. Його робота допоможе вам запровадити стратегічні напрямки публічної безпеки і порядку, вдосконалити роботу поліції, - зауважив Кястутіс Ланчінскас. - Наша спільна мета - щоб громада Харківщини відчувала себе повністю захищеною».