Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Молоді науковці попросили Анатолія Бабічева сприяти проведенню екологічного форуму для школярів на Харківщині

Молоді науковці попросили Анатолія Бабічева сприяти проведенню екологічного форуму для школярів на Харківщині

5 грудня заступник голови - керівник апарату ХОДА провів особистий прийом громадян.

У ході прийому до нього звернулися представники клубу «Я - еколюдина» ГО «Let`s do it Ukraine!» з проханням залучити Департамент науки і освіти ХОДА до проведення ІІ Всеукраїнського екологічного форуму для школярів. За словами активістів, перший форум пройшов у 2017 році, участь у ньому взяли 160 шкіл з України, серед яких 30 шкіл - з Харківщини. Молоді екологи попросили сприяти розповсюдженню інформації про форум у закладах освіти області.

«Оскільки організацією форуму та конкурсу робіт на екотематику займаються харків’яни - ГО «Let`s do it Ukraine!», Всеукраїнська екологічна ліга, Рада молодих вчених при ХОДА та Рада молодих вчених НТУ «ХПІ», - нам хотілося б, щоб саме Харківську область представляло на форумі якомога більше конкурсантів», - пояснили заявники.

Під час першого етапу форуму школярі можуть подавати організаторам свої екологічні есе та проекти, комікси, плакати. Найкращі з них будуть презентовані на підсумковому заході, який відбудеться у травні у Палаці студентів НТУ «ХПІ».

Анатолій Бабічев запевнив, що організатори форуму матимуть підтримку Департаменту науки і освіти ХОДА.

«У Харківській області проходить дуже багато наукових та освітніх заходів. Розвиток освіти та підтримка талановитої ініціативної молоді - це принципова позиція голови ХОДА Юлії Світличної. Впевнений, що форум, мета якого - покращити екологічний стан нашого регіону - знайде підтримку в усіх районах області», - зазначив заступник голови ХОДА.

Також під час прийому до Анатолія Бабічева зверталися з питань сприяння організації концертних виступів, створення музею козацтва в області тощо.

Розгляд та виконання звернень у межах повноважень ХОДА Анатолій Бабічев узяв під особистий контроль.