Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

16 підприємців Харківщини отримали сертифікати Школи малого бізнесу

16 підприємців Харківщини отримали сертифікати Школи малого бізнесу

Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва підбив підсумки нового спеціального курсу для підприємців «Школа малого бізнесу (ІІ рівень)».

Проект реалізується за підтримки Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА.

Під час курсу, який складався з одинадцяти занять у формі семінарів-практикумів та майстер-класів, представники бізнесу мали змогу здобути нові знання та навички або підвищити вже набуті.

Для участі у заходах, як експертів, було запрошено фахівців відомих консалтингових компаній Харкова, коучів, бізнес-тренерів та практикуючих юристів, економістів, фінансистів тощо. Серед них - директор центру управлінського консалтингу «Софія», керівник проекту «Академія успішних продажів SV TRADE», представники консалтингової компанії FSS, тренінг-центру «Лідер», Харківської обласної організації, Асоціації приватних роботодавців.

За підсумками курсу слухачі отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації регіонального фонду підтримки підприємництва.

У 2018 році фонд планує продовжити проведення курсів. Початок наступного набору слухачів буде анонсовано на офіційному сайті організації.