Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХарРІ НАДУ презентують освітні проекти в галузі публічного управління

У ХарРІ НАДУ презентують освітні проекти в галузі публічного управління

Виставка, присвячена 20-річчю науки «Державне управління» та Дню місцевого самоврядування в Україні, пройде 1 грудня о 9:00 за адресою: пр. Московський, 75.

ІV Науково-освітню виставку «Публічне управління XXI» організовано Харківським регіональним інститутом державного управління НАДУ при Президентові України, Харківською обласною державною адміністрацією, Харківською обласною радою та Харківським університетським консорціумом.

Метою заходу є презентація досягнень, сучасних розробок та можливостей галузі знань «Публічне управління та адміністрування», налагодження конструктивної взаємодії з надавачами суспільних послуг, бізнес-середовищем, сприяння формуванню й реалізації інноваційних і освітніх проектів, поглиблення міжнародної інтеграції та співробітництва у сфері публічного управління, а також презентація здобутків органів місцевого самоврядування (об’єднаних територіальних громад Харківської області).

У рамках виставки відбудеться засідання дискусійного клубу Development&Cooperation для представників органів публічної влади та громадянського суспільства, під час якого будуть обговорюватись актуальні питання взаємодії стейкхолдерів і надавачів публічних послуг.

До участі у заході запрошуються вищі навчальні заклади та наукові установи України, органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування, регіональні та муніципальні органи управління освітою і наукою, наукові та навчально-методичні центри, асоціації, фонди, виробники і дистриб’ютори сучасних засобів навчання, програм, проектів та рішень для науково-освітньої сфери, видавництва, представники об’єднаних територіальних громад Харківської області.

Реєстрація учасників заходів розпочнеться о 8:30.

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті інституту або за тел. +38 (057) 732-32-55.