Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові пройде онлайн-виставка працевлаштування «Марафон вакансій - 2017»

У Харкові пройде онлайн-виставка працевлаштування «Марафон вакансій - 2017»

Ознайомитися з вакансіями та пройти співбесіду з потенційним роботодавцем, не виходячи з дому, можна буде 29-30 листопада.

Виставка проводиться за підтримки Харківської облдержадміністрації.

«Марафон вакансій - 2017» проходитиме на інтернет-платформі ExpoUniverse. Виставка буде доступна 24 години на добу, представники роботодавців перебуватимуть онлайн з 10:00 до 18:00. На платформі можна буде знайти повну інформацію про компанію та представлені вакансії, відправити резюме та пройти онлайн-співбесіду в режимі відеозв'язку.

Відвідання «Марафону вакансій» є безкоштовним.

Цільова аудиторія онлайн-виставки - студенти і випускники ВНЗ, ліцеїв, технікумів, інших навчальних закладів, здобувачі центрів зайнятості та інші зацікавлені у працевлаштуванні особи.

У виставці візьмуть участь великі організації і компанії різних напрямків і галузей Харківської області, такі як «Epam», «САН ІнБев Україна», «FreshLine», «EBC Group», «Япошка», «City Sites», «Global Bilgi», «Adelina Call Center», «Dealist Solutions», «FluentPro Software», «Personnel Service», «Майстер Сервіс», «Galaxy models agency», «Skyeng», «Vinson Agency», «КИСЕТ» та інші.