Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХОДА розглянули кандидатів на призначення обласних премій та стипендій

У ХОДА розглянули кандидатів на призначення обласних премій та стипендій

Засідання профільного комітету пройшло 23 листопада під головуванням заступника голови - керівника апарату обласної державної адміністрації Анатолія Бабічева.

Комітет з призначення щорічних премій та іменних стипендій Харківської обласної державної адміністрації та обласної ради в галузі культури і мистецтва та з присудження щорічних премій імені О.С. Масельського в галузях культури і мистецтва, фізичної культури і спорту, молодіжної політики розглянув кандидатів, які отримуватимуть грошові заохочення у наступному році.

«Обласна адміністрація багато робить для того, щоб наші артисти та спортсмени відчували, що їхню працю цінують. Обласні стипендії та премії - це стимул для них і надалі працювати на імідж Харківщини та радувати своїми досягненнями харків’ян», - зазначив на початку засідання Анатолій Бабічев.

Іменні стипендії в галузі культури і мистецтва призначаються обдарованій молоді (18-35 років) у десяти номінаціях: вокальне мистецтво, декоративно-ужиткове мистецтво, дизайн, література, музичне мистецтво, нематеріальна культурна спадщина, образотворче мистецтво, театральне мистецтво, фотомистецтво та хореографічне мистецтво.

Щорічні премії імені О.С. Масельського в галузях культури і мистецтва, фізичної культури і спорту, молодіжної політики встановлюються визначним діячам, які зробили особистий вагомий внесок у розвиток зазначених галузей.