Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

3 листопада в «Бузку» відкриються дві виставки

3 листопада в «Бузку» відкриються дві виставки

Персональну експозицію Вікторії Бондаревої «Виноградна лоза» і роботи учнів та викладачів студії «АРТстрит» можна подивитися в інформаційно-виставковому центрі до 17 листопада.

Вікторія Бондарева - художник-дизайнер, педагог. Народилася в передмісті Харкова, в селищі Пісочин. З раннього дитинства цікавилася мистецтвом і завжди була творчою особистістю. Закінчила художню школу, потім - Харківську державну академію дизайну і мистецтв.

Після закінчення навчання Вікторія почала працювати з дітьми і дорослими в художній студії. Сьогодні вона продовжує розвиватися як художник, працює в техніці олійного живопису, акварелі.

Гості виставки зможуть ознайомитися з акварельними та олійними роботами художниці.

Рік тому в інформаційно-виставковому центрі «Бузок» експонувалася виставка «На шляху до майстерності». Сьогоднішня експозиція продовжує започатковану традицію. До уваги гостей виставки «Продовжуючи шлях» будуть представлені роботи учнів та викладачів студії «АРТстрит», виконані у різних мальовничих та графічних техніках: олія, акрил, акварель, гуаш, пастель, кольорові олівці, батік. Жанри теж різноманітні: пейзаж, портрет, натюрморт, міській та морський пейзажі, анімалістика, абстракція. Учні курсу з великим задоволенням освоюють нові техніки і вдосконалюють свою майстерність.

Відкриття виставок – о 17:00.