Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область є лідером із підключення опалення. Геннадій Зубко

Харківська область є лідером із підключення опалення. Геннадій Зубко

27 жовтня голова ХОДА взяла участь у селекторній нараді щодо проходження опалювального сезону, що відбулась під головуванням Віце-прем’єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України.

У ході наради Юлія Світлична повідомила,  що на даний момент соціальна сфера регіону підключена до опалення на 100%, житловий фонд – на 99%.

«Опалювальний сезон у місті Харків та Харківській області розпочато вчасно. Ще з 6 жовтня органи місцевого самоврядування мали нагоду розпочати підключення соціальної сфери. Плануємо завершити підключення до кінця цього тижня. Є деякі робочі питання, які вирішуються в штатному режимі», - відзначила Юлія Світлична.

«Я дякую вам особисто, тому що ви проявили ще на початку, за місяць до опалювального сезону, ту взаємодію, яка дала можливість вчасно підключитися місту Харків, - звернувся до голови ХОДА Віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко. - Харківська область сьогодні є лідером із підключення опалення в країні».

Наприкінці наради керівник області позначила для всіх відповідальних осіб ключові пріоритети щодо сталого проходження опалювального сезону.

«Прошу місто Харків та райони, по яких ще проводяться роботи щодо підключення житлових будинків, закінчити цю роботу вчасно, тому що в домах у людей повинно бути тепло. Наголошую про особисту відповідальність керівників підприємств, які повинні розраховуватися за спожиті енергоносії. Прошу вас особисто на своєму рівні відповідальності долучитися до вирішення цього питання з погашення та приведення розрахунків у відповідність», - наголосила голова ХОДА.

Більше фото