Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2017 році в області відремонтували в 4,5 раза більше доріг, ніж у 2016-му

У 2017 році в області відремонтували в 4,5 раза більше доріг, ніж у 2016-му

Про це повідомив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко, вітаючи дорожників регіону з професійним святом.

Урочистий концерт, присвячений Дню автомобіліста і дорожника, пройшов 26 жовтня в Харківському академічному театрі музичної комедії.

Від імені голови ХОДА Юлії Світличної винуватців урочистостей привітав її заступник Євгеній Шахненко. Він зазначив, що сьогодні Харківська область є одним з лідерів в Україні по всіх напрямах соціально-економічного розвитку. Крок уперед зроблений і в дорожньому комплексі.

«Завдяки зусиллям, у першу чергу, голови обласної державної адміністрації Юлії Світличної, Служби автомобільних доріг, облавтодору, в цьому році в 4,5 раза було виконано ремонтів доріг більше, ніж у попередньому», - зазначив Євгеній Шахненко.

Він підкреслив, що на дорогах області сьогодні працює найсучасніша техніка, ремонт проводиться якісно.

«У цьому році було приведено до ладу такі ділянки доріг, як Богодухів-Охтирка, траса від Чугуєва до Ізюму і далі до кордону з Донецькою областю. Проїжджою стала дорога Чугуїв - Куп'янськ - Мілове до Луганської області. Відремонтовано мости в Ізюмі, на стадії закінчення - Губарівський шляхопровід у Богодухівському районі, який 12 років не використовувався. Все це говорить про те, що разом ми робимо все, щоб життя жителів Харкова та області було більш комфортним», - зазначив заступник голови ХОДА.

Привітав колег з професійним днем ​​і начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець. Він назвав 2017 рік роком активного розвитку дорожньої галузі та подякував за плідну роботу підприємства облавтодору. Також головний дорожник області запевнив присутніх, що сфера повністю готова до зими.

«Я впевнений, що всі дорожники Харківської області мають блискучу перспективу - ми будемо продовжувати ті проекти, які почали в цьому році, а також почнемо низку нових проектів. Оптимізму і творчого натхнення! Нехай всі наші мрії перетворюються в плани, а плани - у реальність. Зі святом!», - звернувся до колег Євген Зражевець.

У ході заходу Євгеній Шахненко вручив нагороди ХОДА кращим дорожникам області.