Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Одна з сестер, що постраждали в аварії на вул. Сумській, прийшла до тями

Одна з сестер, що постраждали в аварії на вул. Сумській, прийшла до тями

В Управлінні охорони здоров'я ХОДА повідомили про стан пацієнтів міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги й ОКБ.

«На даний момент у міській лікарні швидкої та невідкладної допомоги знаходяться 2 хворих середньої тяжкості і 2 важких. Це сестри, одна з них близько 11:30 сьогодні прийшла до тями, друга - у вкрай важкому стані, прогнозу поки ми ніякого давати щодо неї не можемо», - сказала в.о. начальника Управління охорони здоров'я Галина Сіроштан.

Істотних змін у стані здоров’я пацієнток обласної клінічної лікарні немає.

«Вагітна жінка, як і раніше, знаходиться в медикаментозному сні - це зроблено спеціально для того, щоб зберегти дитину, дитина жива, відхилень в її стані немає. Усіма медикаментами хворі забезпечені», - зазначила Галина Сіроштан.

Нагадаємо, аварія на вул. Сумській сталася близько 20:45 18 жовтня. За інформацією Національної поліції України, автомобіль в'їхав у групу людей, що стояли на тротуарі в очікуванні зеленого світла світлофора. 5 людей загинули на місці. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами») Кримінального кодексу України. За вчинення такого злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Водій-винуватець ДТП затриманий.