Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

18 жовтня жителі Харкова і області зверталися до першого заступника голови ХОДА з різних питань соціального і правового характеру.

Так, група мешканців будинку по вул. Сумській, 36/38, у Харкові звернулася з проханням допомогти в під'єднанні будинку до електропостачання. Будинок знаходиться на балансі Харківського авіаційного заводу, який має заборгованість перед «Харківобленерго». Через борги підприємства від електропостачання відімкнули і будинок попри те, що його мешканці справно платили за комунальні послуги.

Марк Беккер зазначив неправомірність таких дій АК «Харківобленерго» і пообіцяв допомогти у вирішенні питання.

Крім того, заявники попросили сприяти передачі будинку на баланс міста Харків.

«Харківське державне авіаційне підприємство входить до складу концерну «Укроборонпром», впливати на рішення якого обласна адміністрація не може. Але ми підготуємо відповідний лист керівництву концерну і в рамках своїх повноважень зробимо все, щоб мешканці будинку змогли жити в гідних умовах», - зазначив Марк Беккер.

Також до першого заступника голови ХОДА зверталися з низки земельних питань.

Зокрема, житель селища Солоницівка Дергачівського району просив допомогти у виділенні земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства. Група жителів Чернещинської селищної ради Зачепилівського району звернулася з питанням щодо приватизації земельних ділянок, якими вони користувалися протягом декількох років без правовстановлюючих документів, а зараз не можуть отримати відповідні дозволи.

Всі питання, озвучені в ході особистого прийому, Марк Беккер пообіцяв вивчити і надати громадянам всю можливу допомогу в рамках повноважень обласної адміністрації та відповідно до законодавства України.