Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

ІВЦ «Бузок» запрошує на відкриття виставок харківських художниць

ІВЦ «Бузок» запрошує на відкриття виставок харківських художниць

«Новий виток» Надії Морозової і фотокартини Ніколіни Бакуменко можна буде подивитися з 4 жовтня за адресою: вул. Сумська, 25.

«Для Надії Морозової ця виставка - особлива. Це новий виток її творчості, - розповідають організатори. - Адже це перша її експозиція в ролі члена Спілки художників України. До того ж 4 жовтня вона святкує своєрідний «ювілей» - рівно 1000 днів як вона створює свої прекрасні неймовірні полотна ». 

Представлені роботи виконано за досить короткий час, але це вже шоста персональна виставка Надії в ІВЦ «Бузок». Попри відсутність художньої освіти роботи вражають своєю закінченою композицією, кольоровою гамою, технікою виконання і професійним підходом, а експерименти з тривимірним простором дають можливість художниці зійти на новий щабель творчості.

Відкриття виставки відбудеться о 17:00. 

Також 4 жовтня о 18:00 в Інформаційно-виставковому центрі «Бузок» відкривається виставка фоторобіт відомої харківської художниці Бакуменко Ніколіни.  На ній буде представлено фотокартини з різних казкових серій.

«Занурившись у світ робіт творчої майстерні, ви потрапите в міні-театр, де кожен учасник перевтілюється в відповідного героя», - розповідають організатори. 

Роботи художниці знаходяться в музеях та приватних колекціях України, Канади, Росії, Франції, Іспанії.