Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина - це історія успіху, яка відбувається просто зараз. Посол Туреччини

Харківщина - це історія успіху, яка відбувається просто зараз. Посол Туреччини

Надзвичайний та Повноважний Посол Турецької Республіки в Україні Йонет Джан Тезель взяв участь у пленарному засіданні форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи».

Він відзначив важливість розвитку стосунків між Україною та Туреччиною на регіональному рівні.

«Україні потрібні історії успіху. І Харківщина - це історія успіху, яка відбувається зараз. Регіон динамічно розвивається, і в цьому велика заслуга його керівника Юлії Світличної, - зауважив посол. - Сьогодні ми відкриваємо нові можливості для співпраці у різних сферах: від сільського господарства і промисловості до науки та техніки».

Йонет Джан Тезель висловив сподівання на те, що форум принесе конкретні результати, а інвестори отримають достатньо інформації про те, що інвестиційний клімат на Харківщині щороку стає більш привабливим.

«Бізнес-підходи змінилися - і в Харківській області, і в усій країні. Вони більш конкурентні та відповідальні», - зауважив посол.

Він також наголосив на тому, що Туреччина зацікавлена в економічному розвитку України в цілому.

«Ми хочемо бачити Україну, яка твердо стоїть на ногах, сильну, незалежну, територіально цілісну - включно з Кримом. Це не просто дружнє побажання сусіду, це наш національний інтерес», - підкреслив посол.

Більше фото