Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Турбоатом» уклав низку контрактів у рамках ІХ Міжнародного економічного форуму

«Турбоатом» уклав низку контрактів у рамках ІХ Міжнародного економічного форуму

Підписання договорів відбулося у ході панельної дискусії «Стратегічні напрямки розвитку машинобудування: від регіональних ініціатив до національної промислової політики».

Зокрема, було підписано контракти щодо постачання енергетичного обладнання ПАТ «Турбоатом»: з ПрАТ «Укргідроенерго» - для Каховської ГЕС, з ДП НАЕК «Енергоатом» - для Запорізької АЕС, а також з ТОО «Комерційний центр ERG» (Казахстан) - для ТЕС «Аксу».

Крім того, підписано угоду про наміри щодо постачання турбінного та генераторного обладнання на ринки України, Китаю та третіх країн між державним підприємством «Donfang Elektric Korporation» та ПАТ «Турбоатом».

Підбиваючи підсумки панелі, її модератор, перший заступник голови ХОДА Марк Беккер зауважив, що конкретні результати, досягнуті в рамках форуму, є наслідком плідної співпраці Харківської обласної адміністрації, центральних органів влади та представників бізнесу.

«Ми розуміємо, що промисловість - це основна галузь матеріального виробництва, розвиток якої буде сприяти росту економіки. Завдяки конструктивній співпраці влади та бізнесу ми маємо прекрасний результат. У нас достатньо знань, умінь та волі, щоб розуміти - тільки ми можемо підняти економіку регіону та держави», - підкреслив Марк Беккер.

Більше фото