Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олександр Скакун представив нового голову Краснокутської РДА

Олександр Скакун представив нового голову Краснокутської РДА

Район очолив Олексій Белоцький, який до цього керував Управлінням паливно-енергетичного комплексу ХОДА.

Представляючи Олексія Белоцького активу району, заступник голови ХОДА Олександр Скакун охарактеризував нового голову РДА як яскравого керівника нової генерації.

«Від себе особисто додам, що ця людина вирізняється, перш за все, дипломатичністю й комунікабельністю – тими рисами, яких останнім часом не вистачало нашій владній ланці, - підкреслив Олександр Скакун. - Сьогодні перед усіма нами стоять великі виклики. В Україні відбувається низка реформ. В активному процесі – реформа децентралізації влади. Краснокутський район – на порозі створення об’єднаної територіальної громади. І це – одне з пріоритетних ваших спільних завдань. Але без вашої ініціативи успіху ця справа не матиме».

Олександр Скакун передав краснокутчанам та Олексію Белоцькому привітання від голови ХОДА Юлії Світличної та ще раз закликав усіх до об’єднання задля розвитку району.

Олексій Белоцький подякував за висловлену довіру з боку Президента України та голови ХОДА й відзначив: «Головне моє завдання – навести лад і зробити так, щоб Краснокутський район був ще потужнішим і ще більш розвиненим. Разом з вами нам потрібно зробити так, щоб показники соціально-економічного розвитку нашого району були одними з кращих в області».

Нагадаємо, 18 вересня Президент України Петро Порошенко підписав розпорядження № 182/2017-рп про призначення головою Краснокутської районної державної адміністрації Олексія Белоцького. До виконання обов’язків новий керівник району взявся 19 вересня.

Олексію Белоцькому 40 років. Кандидат технічних наук, має три вищі освіти. У 2008 році закінчив Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» (менеджмент організацій, менеджер-економіст), у 2015-му - Харківський національний автомобільно-дорожній університет (автомобільні дороги і аеродроми, магістр з будівництва), у 2017 р. - Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (державне управління, магістр державного управління).

Стаж державної служби - понад 2 роки. З квітня 2015 року Олексій Белоцький працював начальником Управління паливно-енергетичного комплексу ХОДА.