Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

19 вересня до заступника голови - керівника апарату ХОДА здебільшого зверталися за допомогою у вирішенні питань зі сфер освіти та спорту.

Так, одне  з озвучених у ході прийому питань стосувалося підвезення дітей до школи Великобурлуцького району. За словами заявниці, з особистих причин вона була вимушена перевести доньок зі школи поряд з домом до іншого навчального закладу. Але нова школа знаходиться в сусідньому населеному пункті, відстань до неї  - 8 кілометрів.

«Школа, в якій ми навчалися, зовсім мене не влаштовувала за рівнем знань. Там навчається не більше тридцяти дітей. І деякі вчителі викладають по декілька предметів. Я перевела дітей до іншої школи, але вона знаходиться надто далеко. Хочу попросити допомоги у вирішенні питання підвезення шкільним автобусом. Тим паче, що ще декілька родин теж хочуть перевести своїх дітей до іншої школи», -  сказала заявниця.

Анатолій Бабічев пообіцяв досконально розібратися в питанні та проаналізувати можливі варіанти вирішення проблеми. 

«Можливо, у вашому випадку можна змінити маршрут шкільного автобуса, щоб він заїжджав і до вашого села. Але це питання має бути досконально вивчено: чи можливо це відносно географії району, щоб була достатня кількість місць в автобусі, не було жодних порушень», - сказав Анатолій Бабічев. 

Також у ході прийому заявники порушували питання розвитку спорту в смт Пісочині, продовження договору оренди на здійснення підприємницької діяльності в одному з вишів Харківщини та інші.

Анатолій Бабічев вирішення озвучених заявниками питань взяв під особистий контроль.