Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині 300 бійців тероборони склали військову присягу

На Харківщині 300 бійців тероборони склали військову присягу

Військовозобов’язані, що не мали армійського досвіду, склали присягу в ході 10-денних військово-навчальних зборів ТРО.

Так, повноправними захисниками України стали воїни окремого стрілецького батальйону, що розташовується на базі Харківського обласного військового комісаріату, та загону територіальної оборони Чугуївського об’єднаного райвійськкомату.

В урочистих заходах з нагоди складання військової присяги взяли участь представники ХОДА та Чугуївської РДА, ветерани АТО, громадські активісти та рідні молодих воїнів.

«Велика честь для кожного чоловіка - зі зброєю захищати свою Батьківщину. Наполегливо оволодівайте новими військовими знаннями та навичками, уважно слухайте на полігонах поради інструкторів. Адже українській армії потрібен надійний і потужний резерв, який у разі необхідності прийде на допомогу діючим військовослужбовцям», - наголосив військовий комісар Харківського обласного військового комісаріату полковник Юрій Калгушкін.

Нагадаємо, військово-навчальні збори з бійцями підрозділів територіальної оборони на Харківщині триватимуть до 16 вересня. Усього до них залучено близько 700 осіб. Основні практичні заняття проводитимуться на загальновійськовому полігоні 92-ї окремої механізованої бригади Оперативного командування «Схід» Сухопутних військ.