Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Райнін провів зустріч із Міністром з питань охорони навколишнього середовища Держави Ізраїль

Ігор Райнін провів зустріч із Міністром з питань охорони навколишнього середовища Держави Ізраїль

Зєев Елькін передав вітання з нагоди 26-ї річниці Незалежності України, окремо наголосивши на підтримці керівництвом Ізраїлю її територіальної цілісності та суверенітету.

Міністр з питань охорони навколишнього середовища, Міністр у справах Єрусалима та спадщини Держави Ізраїль Зєев Елькін, як співголова ізраїльської частини Спільної українсько-ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва, поінформував Главу Адміністрації Президента України Ігоря Райніна про хід та очікувані результати її 10-го засідання, яке відбувається цими днями в Києві.

Глава Адміністрації Президента України звернув увагу на важливість поглиблення двосторонніх відносин у торговельно-економічній сфері та розширення інвестиційного співробітництва між Україною та Ізраїлем. У цьому контексті наголошувалося на найскорішому підписанні Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем.

У контексті вшанування в нашій державі пам’яті жертв Голодомору 1932 – 1933 років у зв’язку з 85-ми роковинами цієї трагедії Ігор Райнін висловив сподівання, що ізраїльська сторона визнає Голодомор актом геноциду українського народу.

Сторони також висловили задоволення посиленням контактів у галузі туризму, чому, зокрема, сприяло запровадження безвізового режиму між двома державами.