Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична привітала будівельників Харківщини з професійним святом

Юлія Світлична привітала будівельників Харківщини з професійним святом

13 серпня в Україні відзначають День будівельника.

Звертаючись до харківських будівельників, Юлія Світлична відзначила високі показники, які демонструє галузь.

«Третій рік поспіль ми відзначаємо зростання темпів та обсягів будівництва в Харківській області. За перше півріччя 2017 року наші будівельники ввели в експлуатацію майже вдвічі більше житла, ніж торік – 205 тис. кв. м проти 118 тисяч», - навела дані голова ХОДА.

Вона нагадала, що в області завершуються роботи одразу на кількох важливих об’єктах.

«За два роки з нуля ми побудували сучасну та комфортну школу в селищі Пісочин, добудовуємо Регіональний ЦНАП, завершили заморожені раніше будівництва фізкультурно-оздоровчих комплексів у районах області. Тривають активні роботи у великому залі Харківської філармонії, і ми розраховуємо, що їх буде успішно завершено вже наступного року», - зазначила Юлія Світлична.

Керівник області особливо відзначила внесок будівельників Харківщини на відновлювальних роботах у місті Балаклія.

«Разом нам вдалося в найкоротші терміни відновити нормальне життя в місті, що постраждало від пожежі та вибухів на військовому арсеналі. І те, наскільки швидко та активно ви долучилися до цієї роботи, говорить не лише про ваш високий професіоналізм, але й про моральні якості та людяність», - сказала Юлія Світлична.

Вона наголосила, що силами будівельників у регіоні було реалізовано велику кількість проектів, і не менше – планується до реалізації.

«І це ще раз свідчить про те, що Харківщина розбудовується, що тут реалізуються перспективні ідеї, що тут панують мир, безпека та розвиток», - відзначила голова ХОДА.