Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Представники ХОДА перевірили умови дитячих таборів Запорізької області, де відпочивають діти з Харківщини

Представники ХОДА перевірили умови дитячих таборів Запорізької області, де відпочивають діти з Харківщини

Спеціалісти Управління у справах молоді та спорту на чолі з керівником управління Віталієм Кириленком побували в таборах «Лісова пісня» та «Факел».

На початку серпня на оздоровлення до табору «Факел» у м. Бердянськ заїхала перша група дітей із Харківської області. 200 школярів відпочиватимуть тут протягом 21 дня. Наскільки якісними є умови відпочинку та харчування в таборі, перевірили спеціалісти Управління у справах молоді та спорту ХОДА. Також під час поїздки до Запорізької області представники облдержадміністрації перевірили ще один місцевий табір – «Лісова пісня» в с. Богатир Якимівського району, де відпочивають ще 250 наших школярів.

«Наші спеціалісти оглянули умови проживання та харчування дітей, оснащення території спортивними та ігровими майданчиками, ознайомилися зі станом виховної та педагогічної роботи в закладах, перевірили наявність медичного персоналу та можливість закладів невідкладно відреагувати на будь-яку ситуацію», - розповіли в управлінні.

Також під час відвідання таборів начальник управління Віталій Кириленко від імені голови ХОДА Юлії Світличної вручив юним відпочивальникам із Харківської області спортивний інвентар.