Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Жителі Богодухівського району подякували Євгенію Шахненку за сприяння в ремонті дороги

Жителі Богодухівського району подякували Євгенію Шахненку за сприяння в ремонті дороги

4 серпня заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

Так, на прийом до Євгенія Шахненка прийшли жителі села Ріпки Богодухівського району. Вони дякували йому за сприяння в ремонті місцевої дороги. За словами сільських жителів, роботи було виконано оперативно і якісно. Всього було проведено 95 кв. м ямкового ремонту.

«Ми вдячні вам за допомогу в цьому питанні, адже ту ділянку дороги - спуск від санаторію «Ріпки» до підйому до села (вулиця Зелена) - не ремонтували багато років і проїхати там було просто неможливо», - сказали жителі Богодухівського району.

Заступник голови ХОДА зазначив, що в планах дорожників області - привести до ладу всю дорогу Сазоно-Баланівка - Ріпки - Вертіївка.

Також жителі області зверталися до заступника голови ХОДА за допомогою у вирішенні житлово-комунальних проблем. У Богодухівському районі скаржилися на незадовільну роботу системи водопостачання, жителі Харкова розповідали про проблеми з вентиляційними каналами, жителі Харківського району просили допомоги в оформленні дозволу на будівництво гаражу. Євгеній Шахненко дав доручення директору Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА Сергію Магдисюку розібратися в цих питаннях і вирішити їх по суті.

Крім того, до Євгенія Шахненка звернувся ініціатор впровадження технології акумуляційного електрообігріву будівель з використанням нічного тарифу. Заступник керівника області пообіцяв, що після вивчення економічної і технічної сторони проекту Управлінням паливно-енергетичного комплексу ХОДА можливо буде реалізувати технологію на практиці.

Євгеній Шахненко запевнив, що детально вивчить озвучені заявниками питання. Всі, хто прийшов на прийом, у разі потреби, отримали консультації керівників профільних підрозділів ХОДА.