Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Валківському будинку дитячої та юнацької творчості оновили обладнання та проводять капремонт

У Валківському будинку дитячої та юнацької творчості оновили обладнання та проводять капремонт

Під час робочої поїздки до Валківського району з ходом робіт ознайомилася голова ХОДА Юлія Світлична.

Перебуваючи на Валківщині, керівник області провела нараду з керівництвом району, поспілкувалася з місцевою громадою та перевірила хід робіт на ключових об’єктах. Серед них – будинок дитячої творчості, де в різноманітних гуртках займаються майже 1300 вихованців.

Зараз у будівлі коштом обласного бюджету проводять капітальний ремонт. Уже привели до ладу санвузли та роздягальні, замінили вікна. Тривають оздоблювальні роботи в залі, де проводить репетиції гордість району – дитячий танцювальний колектив «Фієста».

«Ми мріяли про просторий та світлий танцювальний зал, адже танці для кожного з нас є частинкою життя, - говорить вихованка танцювального колективу «Фієста» Софія Рома. - Зараз ми сподіваємося, що в наступному навчальному році займатимемося в оновленому залі з сучасною апаратурою».

Голова ХОДА Юлія Світлична запевнила юну танцівницю, що ремонт завершиться вже найближчим часом.

«Роботи на завершальному етапі. У вас будуть гарні умови та дійсно сучасне обладнання», - відзначила керівник області.

Юлія Світлична повідомила, що на проведення ремонтних робіт у Будинку дитячої та юнацької творчості з обласного бюджету цього року було спрямовано 1,45 млн грн.

«Окрім проведення ремонтних робіт, за останні два роки було оновлено обладнання: придбали музичне підсилення для проведення масових заходів та апаратуру для хореографічного кабінету», - сказала керівник області.

За інформацією директора Валківського районного будинку дитячої та юнацької творчості Світлани Прищепи, в закладі працює 61 гурток, де займаються 1288 вихованців.

«У нас 8 напрямків роботи, фаворитом є художньо-естетичний напрямок, а родзинкою даного напрямку - танцювальні гуртки. Комфортний та сучасний танцювальний зал із новою музичною апаратурою нам був вкрай необхідний, щоб проводити репетиції на високому рівні, - відзначила Світлана Прищепа. - Ми надзвичайно вдячні керівництву області, Юлії Світличній, що нас почули».

Під час спілкування з керівництвом дому культури, його колективом та вихованцями, голова ХОДА подякувала активному батьківському колективу району та запевнила, що як сфера культури, так і освіта Валківщини й надалі отримуватиме підтримку керівництва області.

Більше фото