Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На заводі ім. Малишева розпочала роботу громадська приймальня голови ХОДА

На заводі ім. Малишева розпочала роботу громадська приймальня голови ХОДА

Про це повідомив генеральний директор підприємства Олександр Хлань.

Він зазначив, що доручення відкрити постійну приймальню, куди могли б звертатися за допомогою робітники підприємства, дала під час останньої зустрічі з колективом заводу ім. Малишева голова ХОДА Юлія Світлична.

«Така приймальня була організована та вже працює в будівлі комерційного управління ДП «Завод імені В.О. Малишева» (вул. Плеханівська, 126, каб. № 315), - повідомив Олександр Хлань. - Звернення робітників підприємства приймають кожного другого четверга місяця з 16:30 до 18:00».

Керівник підприємства зазначив, що облік звернень робітників до керівника області та взаємодію з Харківською облдержадміністрацією буде забезпечувати профспілковий комітет заводу.

Нагадаємо, 14 червня керівник області Юлія Світлична зустрілася з менеджментом і колективом головного оборонного підприємства області. З працівниками ДП «Завод ім. В.О. Малишева» керівник області обговорила як соціально-побутові питання, так і перспективи розвитку підприємства. Зокрема, на зустрічі голова ХОДА повідомила, що цього року зарплата робітників заводу зросте на 30% - таких домовленостей було досягнуто між керівництвом області та концерном «Укроборонпром». Також Юлія Світлична пообіцяла робітникам підприємства, що на заводі з'явиться громадська приймальня голови ХОДА.