Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На базі Харківського міського центру зайнятості запрацював літній табір «У світі професій»

На базі Харківського міського центру зайнятості запрацював літній табір «У світі професій»

Групи школярів формуються щотижня, а заходи проходять безкоштовно тричі на тиждень з 9:00 до 17:00.

«У вівторок для дітей проводиться екскурсія по Харківському міському центру зайнятості, презентують вакансії на пристрої «Touch Screen», за допомогою багатофункціонального «Барометру професій» демонструється ситуація на  ринку праці, - розповідають у відділі інформаційної роботи обласного центру зайнятості. - На тренінгах «Світ професій» та під час психологічного тестування діти дізнаються про свої сильні сторони, визначають якості, які потрібно розвивати, а також розглядають професії, на які необхідно звернути увагу, та професії, які їм не підходять. На четвер заплановані екскурсії на підприємства м. Харкова для ознайомлення з виробничим процесом. У п’ятницю на школярів чекає психологічне тестування за методикою АРМ «ПрофКонсультант», яке допоможе визначити особисті схильності до певних видів професійної діяльності, професійну мотивацію - глибинні професійні інтереси і цінності, рівень розвитку інтелекту (IQ) і здібностей».

Щоб відвідати літній професійно-орієнтаційний табір «У світі професій», потрібно попередньо зателефонувати за номерами: (057) 728-40-41, (099) 005-58-13, (066) 934-10-99 або написати на e-mail: gcz.activ@khcz.gov.ua.

Харківський міський центр зайнятості розташований за адресою: вул. Шевченка, 137а (ст. метро «Київська»).

Професійно-орієнтаційний табір «Світ професій» працюватиме до серпня включно. Він організований у рамках загальнонаціональної інформаційної  кампанії з професійної орієнтації абітурієнтів та старшокласників з метою допомоги молодим українцям у виборі професії.