Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Журналістів запрошують у прес-тур до Старосалтівської об’єднаної громади

Журналістів запрошують у прес-тур до Старосалтівської об’єднаної громади

Прес-тур відбудеться 12 липня.

Захід пройде у рамках низки прес-турів до об’єднаних громад області, організацією яких займається Харківський відокремлений підрозділ Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування».

Під час поїздки планується ознайомлення журналістів з роботою керівництва Старосалтівської громади, працівниками виконкому, старостами, депутатським корпусом, а також відвідування об’єктів інфраструктури.

Прес-тур планується розпочати в конференц-залі Харківського ВП «Центр розвитку місцевого самоврядування» о 9:30 з вітальної кави та надання загальної інформації про хід реформи децентралізації на території області.

Зацікавлених осіб просимо підтвердити свою участь, спрямувавши свої дані на електронну адресу lgdc.kharkiv@gmail.com чи за телефонами (097) 670-01-00 та (067) 706- 71-17.

Довідка. На Харківщині створено та працює шість об’єднаних громад – Старосалтівська, Чкалівська, Роганська, Мереф'янська, Нововодолазька та Зачепилівська, яка чекає на призначення перших виборів. Ще дві громади – Оскільська та Малоданилівська – отримали позитивні висновки Харківської обласної державної адміністрації щодо відповідності проектів рішень про об’єднання законам та Конституції України.