Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

Більшість жителів Харківської області зверталися до першого заступника голови ХОДА за допомогою у вирішенні земельних та правових питань.

Так, за роз'ясненням порядку отримання ділянки землі для ведення особистого фермерського господарства (2 га) на особистий прийом звернувся офіцер, учасник АТО з Вовчанського району. Заявник розповів, що планує оформити ділянку в селі Петропавлівка.

«У Харківській області вже кілька років діє спеціальна програма, завдяки якій ви можете оформити земельну ділянку як за допомогою ХОГО «Спілка ветеранів АТО», так і безпосередньо в Головному управлінні Держгеокадастру в Харківській області (1 під'їзд, 6 поверх будівлі Держпром)», - пояснив учаснику АТО Марк Беккер.

За словами начальника юридичного управління ГУ Держгеокадастру в Харківській області Валерія Даугуля, учасники АТО можуть звертатися до установи в будь-який робочий день.

«У нас в юридичному управлінні є фахівець, який прийме вас без черги і відповість на всі ваші питання - ви напишете заяву про дозвіл на розробку проекту землевідведення», - повідомив Валерій Даугуль.

Також з питанням оформлення паю в Краснокутському районі до Марка Беккера звернулася мешканка Харкова. За словами жінки, вона не може вступити в спадок, оскільки в районі так і не було проведено жеребкування, і її пай знаходиться в оренді в іншого землекористувача. З питанням виділення земельного паю із земель держрезерву фонду СТОВ «Гусарівське» звернулися жителі Балаклійського району. Крім того, з проханням про виділення синові ділянки під будівництво в селі Вікторівка звернувся чоловік з Богодухівського району.

Вирішення всіх питань, озвучених в ході прийому, Марк Беккер взяв під особистий контроль.