Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ремонт моста та дороги в Ізюмі закінчать до Дня незалежності

Ремонт моста та дороги в Ізюмі закінчать до Дня незалежності

Про це повідомив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко під час робочої поїздки до Ізюмського району 4 липня.

У ході поїздки заступник керівника області провів штаб, який був присвячений підготовці господарських об'єктів області до опалювального періоду, а також ознайомився з ходом ремонту дороги на в'їзді в місто.

«Ця ділянка протяжністю 10 км капітально не ремонтувалася десятки років. Цього року за ініціативи очільника області Юлії Світличної нам вдалося домогтися фінансування на ремонт цієї дороги й моста в Ізюмі, - розповів Євгеній Шахненко. - 7 млн грн уже було спрямовано на ремонт моста. У нас є чітко розписаний графік робіт. Ми плануємо, що ремонт моста й дороги буде закінчений до Дня незалежності, 24 серпня».

Також заступник голови ХОДА зазначив, що на ремонт дорожнього полотна від Чугуєва до Ізюму цього року виділено 56 млн грн.

«Перший етап робіт - від моста в Чугуєві до повороту на Куп'янськ - вже закінчено, зараз йде робота над другим етапом - по місту Ізюм. Після завершення цих робіт мешканці Ізюму матимуть дорогу ідеальної якості з хорошим мостом», - сказав Євгеній Шахненко.

Він підкреслив, що якість виконання ремонтних робіт буде контролювати спеціально створена розпорядженням голови ХОДА комісія, до складу якої увійшли як експерти, так і представники громадськості.

Євгеній Шахненко також зазначив, що цього року в районі відремонтують ділянку дороги Балаклія - Гороховатка в районі сіл Куньє та Чистоводівка.

«Зараз там непроїзна ділянка. На даний момент проводяться тендерні процедури, визначається підрядник. На роботи виділено 10 млн грн. Плануємо взятися до робіт з 1 серпня. Виконаємо їх за 2 - 3 тижні», - розповів заступник керівника ХОДА.