Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова ХОДА вручила дипломи кращим випускникам НТУ «ХПІ»

Голова ХОДА вручила дипломи кращим випускникам НТУ «ХПІ»

30 червня документи про освіту, що була отримана в провідному технічному виші регіону, вручили майже 5000 бакалаврів, фахівців і магістрів. 747 студентів завершили навчання з відзнакою.

«ХПІ - це бренд, це знак якості, - підкреслила Юлія Світлична, вітаючи випускників Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». - Я бажаю вам з честю нести звання «хапеївець». Бажаю кожному знайти себе в житті, розвиватися, знайти роботу, яка буде приносити не тільки фінансове, а й моральне задоволення. Бажаю, щоб вами пишалися батьки, ваші викладачі та щоб вами пишалася Харківщина!».

Під час урочистостей, які пройшли в стінах Палацу студентів НТУ «ХПІ», керівник області разом з ректором вишу Євгеном Соколом вручила дипломи з відзнакою 24 магістрам вишу. Юлія Світлична також вручила подяки голови ХОДА двом кращим випускникам 2017 року - неодноразовому переможцю всеукраїнських олімпіад Андрію Данилюку, який є стипендіатом Верховної Ради України, і Ользі Сухіній - іменній стипендіатці Президента України.

Більше фото