Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична провела переговори з керівництвом енергетичних компаній США

Юлія Світлична провела переговори з керівництвом енергетичних компаній США

Президенти «SigmaBleyzer» і «Henry Petroleum LLC» обговорили з главою ХОДА інвестиційні проекти, що стосуються газодобувної та промислової сфер області.

Представляючи потенціал Харківщини гостям, голова ХОДА підкреслила, що залучення інвестицій і створення комфортних умов для ведення чесного бізнесу в регіоні - одна з головних задач керівництва області.

Юлія Світлична зазначила, що в результаті роботи, яка була виконана в цьому напрямку, обсяг іноземних інвестицій, що залучені до області в 2016 році, виріс у10 разів, порівняно з 2015-м.

Президент компанії «SigmaBleyzer» Майкл Блейзер розповів Юлії Світличній про те, що його компанія спільно з «Henry Petroleum LLC» розглядає можливість реалізувати ряд інвестиційних проектів у нашому регіоні.

«Ми вивчали можливості роботи в Харківській та Полтавській областях і обрали ваш регіон, тому що побачили величезні можливості для співпраці. За останні три роки в Харківській області було зроблено дуже багато для залучення інвестицій», - зазначив Майкл Блейзер

Він повідомив, що під час перебування в Харківській області делегація енергетичних компаній США провела ряд переговорів, і просив сприяння Юлії Світличної в разі, якщо буде прийнято рішення інвестувати в наш регіон.

Голова ХОДА запевнила, що керівництво області завжди готове надати підтримку інвесторам і гарантувати безпеку.

«Безумовно, ми зацікавлені в реалізації ваших інвестиційних проектів у Харківській області. Ви можете розраховувати на нашу підтримку», - запевнила Юлія Світлична.

Більше фото