Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбудеться молодіжний форум «Відповідальне лідерство»

У Харкові відбудеться молодіжний форум «Відповідальне лідерство»

Форум Української академії лідерства пройде 20 червня на базі університету Каразіна за підтримки Харківської обласної адміністрації.

«Ми проводимо в області багато заходів з метою підтримки обдарованої молоді, - зазначив заступник голови - керівник апарату ХОДА Анатолій Бабічев під час прес-конференції, присвяченої форуму. - У керівництва області є розуміння того, що майбутнє країни залежить саме від молоді. Вона має брати на себе відповідальність за розвиток держави».

Анатолій Бабічев відзначив важливість того, що в цьому році почав працювати Харківський підрозділ Української академії лідерства.

«В академії навчаються представники різних регіонів України, це сприяє комунікації між активною молоддю. Нам дуже приємно, що форум УАЛ пройде саме в Харкові. Ініціативна молодь з усієї країни матиме можливість поспілкуватися між собою, а також з людьми, які вже досягли успіху в різних сферах», - сказав заступник голови ХОДА.

Як розповіла менеджер УАЛ у Харкові Ірина Тулякова, у рамках форуму відбудеться панельна дискусія на тему «Відповідальне лідерство» та лінійні дискусії за напрямами: освіта, політика та влада, громадська діяльність та благодійність, культура та мистецтво, медіа, міжнародні відносини, бізнес. Спікерами на дискусіях виступатимуть відомі діячі. Наприклад, спікером панелі «Громадська діяльність та благодійність» буде Алім Алієв - громадський активіст, співзасновник громадської ініціативи Крим_ SOS та кримськотатарського культурного центру «Кримський дім у Львові». Спікером у лінійці «Культура та мистецтво» є Віктор Зотов - керівник архітектурного бюро Zotov&Co, а також засновник урбаністичного фестивалю СANactions, який уже кілька років проходить у Києві.

Долучитися до форуму запрошують молодь віком від 16 до 19 років. Участь у заході - безкоштовна. Реєстрація - за посиланням.