Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Металіст 1925» зіграє фінальний матч сезону на НСК «Олімпійський»

«Металіст 1925» зіграє фінальний матч сезону на НСК «Олімпійський»

19 червня харківська футбольна команда проведе гру з переможцем західної зони чемпіонату Асоціації аматорського футболу України - командою «Агробінес» з Хмельницької області.

Фінал такого великого турніру ААФУ вперше пройде на головному стадіоні країни. Матч розпочнеться 19 червня о 18:00.

«Тривалий час місце і дата проведення фінального матчу були невідомі, - відзначили в ФК «Металіст 1925». – Команди та організатори, які проводять змагання, намагалися узгодити прийнятні для всіх умови проведення заключного матчу спортивного сезону. І ось сьогодні, за активною участю у вирішенні всього комплексу організаційних питань голови ХОДА Юлії Світличної, стало відомо, що фінальний матч «Металіст 1925» проведе в Києві на полі стадіону Національного спортивного комплексу «Олімпійський».

Нагадаємо, команду «Металіст 1925» було створено менш ніж рік тому ентузіастами, уболівальниками та соціально орієнтованими бізнесменами. Команда отримала підтримку керівництва області. За підсумками сезону «Металіст 1925» посів перше місце в груповому турнірі та домігся права не тільки зіграти в фіналі з переможцем іншої групи - командою «Агробінес», а й почати наступний спортивний сезон у професійній лізі.