Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Лучники Харківщини успішно виступили на етапі Кубку Чернівців

Лучники Харківщини успішно виступили на етапі Кубку Чернівців

На першому етапі Кубка України зі стрільби з луку, який з 30 травня по 2 червня 2017 року відбувся в Чернівцях, харків’яни завоювали 2 золоті, 3 срібні та 1 бронзову нагороди.

В змаганнях серед чоловіків переможцем став Віктор Рубан. У фіналі харків’янин з рахунком 6:4 здолав Микиту Шишкіна з Сумської області. Ще один харківський лучник Артем Мелехов посів третє місце. В поєдинку за бронзову медаль він з рахунком 6:0 переміг представника Сумської області Олександра Скачка.

В командних чоловічих змаганнях Віктор Рубан, Артем Мелехов та Дмитро Ловчиков стали срібними призерами. У фіналі команда Харківська область-1 з рахунком 4:5 поступилися першій команді Чернівецької області.

Другими в команді були і жінки. Катерина Мазорчук, Римма Гарамова та Анастасія Маркова у фіналі поступилися 2:6 команді Львівської області.

Ще одну золоту медаль харківські лучники здобули в стрільбі з блочного луку. В командних чоловічих змаганнях Вадим Головко в складі збірної команди разом з представниками Львівської області Олегом Півнем та Богданом Кіщаком у фіналі переміг 214:198 суперників з Вінницької області.

Крім того Вадим Головко посів друге місце в чоловічих індивідуальних змаганнях. Його у фіналі з рахунком 135:133 переміг лучник з Львівської області Олег Півень.