Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична привітала з Днем захисту дітей учасників творчого фестивалю «Весняні дзвіночки»

Юлія Світлична привітала з Днем захисту дітей учасників творчого фестивалю «Весняні дзвіночки»

Заключний етап двадцятого, ювілейного, обласного творчого заходу пройшов 1 червня в ХНАТОБі за підтримки голови ХОДА.

На гала-концерті «Молоді таланти Харківщини», що відбувся у ХНАТОБі ім. М.В. Лисенка в рамках фестивалю, зібралися діти з різних районів області. Відбіркові етапи тривали протягом декількох місяців. У них взяли участь понад 700 колективів із загальною кількістю учасників понад 3500 виконавців.

Для маленьких гостей свята перед ХНАТОБом працював виставково-розважальний майданчик. Дітям пропонували пограти у футбол, шахи, помалювати, діяла локація пісочної анімації тощо. На невеликій сцені проходили виступи колективів з Харкова та районів області, працювала виставка українських сувенірів.

Гала-концерт розпочався з відеозвернення голови ХОДА Юлії Світличної.

«Я рада вітати з Днем захисту дітей саме вас, талановитих і обдарованих, енергійних і успішних, – звернулася до малечі Юлія Світлична. - Учасники сьогоднішнього святкового фестивалю – справжня гордість Харківщини. І це чудово, що всіх вас у цей день об’єднали ювілейні «Весняні дзвіночки». Наша область багата на таланти. І я впевнена, що такі діти, як ті, хто присутній у цій залі, мають отримувати підтримку від держави та від керівництва області».

Юлія Світлична також зазначила, що 300 кращих учасників відбіркових етапів фестивалю отримають путівки до літніх оздоровчих таборів України.

«Я щиро вітаю вас з цим і бажаю провести літні канікули цікаво, яскраво та насичено. Усі ви надзвичайно талановиті! Вірте в себе! Не зупиняйтеся на шляху до мрії! Бажаю вам успіхів та нових досягнень!», - сказала Юлія Світлична.

Також дітям вручили дипломи та статуетки. У рамках заходу відбулася церемонія нагородження учасниць фестивалю краси та таланту «Міні-Міс-Харківщина».