Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській філармонії відбудеться прес-конференція за участю німецького органіста Маттіаса Нойманна

У Харківській філармонії відбудеться прес-конференція за участю німецького органіста Маттіаса Нойманна

Музикант поділиться враженнями від свого першого візиту до Харкова й України, розповість про репетиції на унікальному органі та про очікування від концерту, що пройде 19 травня.

У заході також візьме участь Генеральний консул ФРН у Донецьку з тимчасовим офісом у Дніпрі Вольфґанґ Мьоссінґер. Він розповість про цікаві заходи, які планує провести найближчим часом Генеральне консульство спільно з харківськими партнерами.

Німецький молодий органіст Маттіас Нойманн є лауреатом Міжнародного конкурсу ім. Й.С. Баха у Лейпцигу, має багатий досвід виступів та викладання по всьому світові: Німеччина, Австрія, Нідерланди, Польща, Італія, Китай, Гонконг, Єгипет, Колумбія. Грі на органі та диригуванню пан Нойманн навчався в Гамбурзі, Берліні та Відні. Серед його викладачів - Вольфганг Церер, Роман Зуммередер, Лео ван Доеселаара, Паоло Кривелларо, Кристоф Прік.

«Попри великий досвід пана Нойманна, це його дебютний концерт в Україні. Дуже приємно, що саме у Харкові відбудеться перше знайомство німецького музиканта з українською публікою», - розповідають організатори заходу.

Прес-конференція пройде 18 травня о 13:15 у Харківській обласній філармонії (вул. Римарська, 21).

З питаннями можна звертатись за тел. (095) 371-37-11 - Оксана Пілкіна.