Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Стартує другий сезон проекту «Школа лідерства голови ХОДА»

Стартує другий сезон проекту «Школа лідерства голови ХОДА»

В офіційному відкритті школи 13 травня візьме участь керівник області Юлія Світлична.

Захід пройде у конференц-залі Radmir Expohall (вул. Академіка Павлова, 271, 2 поверх). Початок - о 12:00.

Другий сезон проекту «Школа лідерства голови Харківської обласної державної адміністрації» – першої молодіжної школи лідерства обласного рівня - проводитиметься за ініціативи громадської організації «Всеукраїнське студентське братство «Еліта нації» та за підтримки голови ХОДА Юлії Світличної.

До участі у проекті запрошуються студенти, лідери студентського самоврядування, неформальні лідери факультетів, старости груп, старости гуртожитків, активна та талановита молодь Харківщини.

«Учасники школи матимуть можливість отримати знання з основ комунікативного менеджменту, ораторського мистецтва, тайм-менеджменту та інших дисциплін, - розповів президент братства «Еліта нації» Олексій Курцев. - Заняття будуть проходити у формі лекцій, тренінгів та семінарів. До їх проведення залучені провідні тренери Харківської області, бізнесмени, а також відомі українські політики та представники органів державної влади і місцевого самоврядування».

Як і в минулому сезоні, на учасників чекає стажування в департаментах та управліннях Харківської облдержадміністрації, а також розробка та презентація власних проектів.

Крім того, влітку учасники проекту проходитимуть тренінги у молодіжному таборі. Протягом декількох днів вони будуть працювати в командах над вирішенням кейсів, спілкуватимуться зі спеціально запрошеними представниками бізнес-сектору та органів державної влади.

По закінченню навчання учасники школи отримують сертифікати «Школи лідерства голови ХОДА».

Ті учасники, які презентують та захистять свої проекти найкраще та проявлять безсумнівні якості лідерів, зможуть приєднатися до команди Харківської обласної державної адміністрації.

Більш детальну інформацію про проект можна дізнатися на сайті www.leadershipschool.org.ua.

Online трансляція відкриття проекту - на сайтах www.eliteofthenation.org, www.leadershipschool.org.ua.

Детальна інформація про перший сезон «Школи лідерства».

З питань щодо проекту звертайтеся за тел.: (099) 655-05-57, eliteofthenation@gmail.com (Кладійова Анастасія).