Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Офіс Харківської області у Вашингтоні виступив співорганізатором Міжнародного саміту з кібербезпеки

Офіс Харківської області у Вашингтоні виступив співорганізатором Міжнародного саміту з кібербезпеки

Перший Міжнародний саміт Global Cybersecurity Summit - 2017 (GCS - 2017) відбудеться в Києві 14-16 червня.

Організаторами заходу виступають Міжнародна агенція регіонального розвитку GloBee, Офіс Харківської області у Вашингтоні (США) та компанія «Mercury» (США), меморандум про співробітництво з якою було підписано під час VIII Міжнародного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи» у минулому році.

Саміт проходитиме за підтримки апарату РНБОУ, Міністерства економічного розвитку і торгівлі, Комітету інформатизації та зв'язку Верховної Ради, Національного банку України, Державної інноваційної фінансово-кредитної установи, асоціації «Інформаційні технології України», асоціації «Телекомунікаційна палата України», Всеукраїнської асоціації «Інформаційна безпека та інформаційні технології», Hi-Tech офісу України, а також за участю Посольства США в Україні, Адміністрації Президента України, Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ, Держспецзв’язку (CERT UA) та ін.

Головним медіапартнером саміту є одне з провідних інтернет-ЗМІ США The Daily Dot.

У GCS - 2017 візьмуть участь провідні експерти та представники компаній в сфері кібербезпеки з США, Європи та Ізраїлю. Також до участі в саміті долучаються учасники та гості з понад 30 країн, серед яких представники міністерств та відомств, посли іноземних держав, представники міжнародних організацій, банківських та інвестиційних установ, експерти в оборонній галузі. Загалом у роботі саміту візьмуть участь фахівці понад 140 вітчизняних та міжнародних організацій, установ та компаній.

Серед доповідачів саміту – відомі провідні світові спікери. Серед них Ентоні Блінкен, який обіймав посаду першого заступника Державного секретаря США та помічника Президента США Барака Обами (2015-2017), очолював Комітет заступників, Головний центр Адміністрації Президента США з розробки зовнішньої політики. Протягом першого терміну Президента Обами був радником з питань національної безпеки віце-президента Джозефа Байдена (2013-2015). Метт Олсен – співзасновник та президент компанії IronNet Cybersecurity, директор Національного центру по боротьбі з тероризмом (NCTC) (2011-2014). Эрік Розенбах – екс-керівник апарату Міністра оборони США Еша Картера (2015-2017), екс-помічник з питань кіберполітики Міністра оборони США (2011-2014), екс-виконавчий директор центру «Белфер» з міжнародних відносин Гарвардського університету. Аджит Гаддам – головний архітектор безпеки у VISA Inc. Сьюзен Сполдінг – екс-заступник Міністра з питань національного захисту та керівник програм з кібербезпеки і комунікацій, захисту інфраструктури, впровадження біометричної ідентифікації, кібер- і інфраструктурного аналізу в Міністерстві внутрішньої безпеки та Федеральній службі безпеки США (2014‑2017). Крістофер Кіркхофф – партнер у компанії «Експериментальні оборонні інноваційні одиниці» (Defense Innovation Unit Experimental) ‑ представництві Міністерства оборони США в Силіконовій долині.

Детальніша інформація та умови участі – на сайті GSC17.