Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До початку навчального року пархомівську школу обладнають сучасним кабінетом біології

До початку навчального року пархомівську школу обладнають сучасним кабінетом біології

Необхідне навчальне обладнання закуплять за кошти обласного бюджету. Таку обіцянку колективу школи дала глава ХОДА Юлія Світлична в ході робочої поїздки до Краснокутського району.

Під час поїздки керівник області ознайомилася з результатами ремонтних робіт, виконаних у пархомівській школі в 2016 році.

Кошти на ремонт були виділені з обласного бюджету за ініціативи Юлії Світличної. З проханням допомогти привести в належний вигляд школу до неї в 2015 році звернулися батьки учнів.

«На той момент у школі давно не проводили ремонт: провалилися підлоги, облізли стіни, стелі були в аварійному стані. Юлія Олександрівна пообіцяла допомогти - і в минулому році школу відремонтували, встановили пластикові двері, сучасне освітлення. Також ми отримали сучасне обладнання - для кабінетів фізики та інформатики», - розповіла директор школи Світлана Москаленко.

Розвиток сфери освіти, зокрема - зміцнення матеріальної бази сільських шкіл, - один з пріоритетів керівництва ХОДА, зазначила Юлія Світлична. Вона запевнила, що робота в цьому напрямку буде продовжуватися.

«Ми бачимо, що в школі був виконаний якісний ремонт, діти вчаться в хороших умовах. Крім того, тепер тут є нове сучасне обладнання, завдяки якому вчитися цікавіше. Таке обладнання отримають більшість шкіл області, основний наголос робимо на опорні школи. Крім того, приділимо увагу підвищенню кваліфікації вчителів - від цього залежать успіхи дітей, - підкреслила Юлія Світлична. - Освіта і наука - найважливіші напрямки розвитку області. А школа - це основа основ. Коли в дитину вкладають знання, а сама вона зацікавлена у навчанні, вона розвивається як особистість. А від особистості залежить майбутнє і нашої області, і всієї країни».

Більше фото