Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Рух поїздів на дитячій залізниці відкрито

Рух поїздів на дитячій залізниці відкрито

1 травня стартував сезон роботи «Малої Південної». Початок руху відзначили традиційним святковим заходом.

Гостей свята привітало керівництво області та Південної залізниці. Від імені голови ХОДА Юлії Світличної юних залізничників, пасажирів та їх батьків привітала начальник Управління масових комунікацій ХОДА Вікторія Аннопольська.

«Багато дорослих до цього часу пам'ятають свою першу поїздку на дитячій залізниці. Для нинішніх батьків - це можливість на час повернутися в дитинство та прожити ці прекрасні миті, - сказала Вікторія Аннопольська. - А хлопці зможуть побачити, як такі ж хлопчики й дівчатка керують складною технікою, ведуть справжній потяг, регулюють рух. Для нас з вами - це розвага й подорож в дитинство, а для юнаків, які навчаються тут, - це корисний досвід в оволодінні майбутньою професією. І ми бажаємо керівництву «Малої Південної», всім співробітникам, юним залізничникам успіхів у роботі та навчанні. Дякую за вашу працю, за добре та дбайливе ставлення до гостей дитячої залізниці».

У перший день роботи дитячої залізниці юні пасажири не тільки вирушили в подорож на святковому потязі, а й взяли участь у конкурсах і розвагах. Велику концертну програму підготували для дітей творчі колективи Південної залізниці. Усі бажаючі також могли відвідати музей історії дитячої залізниці, побачити виставку дитячих малюнків та експозицію виробів, які були створені юними залізничниками.

«Мала Південна» буде працювати з 1 травня до 29 жовтня з 10:30 до 17:00. З 1 травня до 3 червня й з 1 вересня до 29 жовтня майбутні залізничники запрошують маленьких пасажирів та їх батьків у святкові дні, по суботах і неділях. З 3 червня й до 1 вересня на гостей чекають щодня, крім понеділка та вівторка.