Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На травневі свята всі служби, відповідальні за безпеку області, працюватимуть у посиленому режимі

На травневі свята всі служби, відповідальні за безпеку області, працюватимуть у посиленому режимі

Організацію безпекових заходів на Харківщині обговорили 26 квітня на координаційній нараді в обласній адміністрації.

Засідання пройшло під керівництвом заступника голови ХОДА Олександра Скакуна та заступника голови - керівника апарату обласної адміністрації Анатолія Бабічева. У нараді взяли участь керівники Управління Служби безпеки України в Харківській області, ГУ Національної поліції, патрульної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії, Харківського прикордонного загону.

Як зауважив у ході наради Олександр Скакун, на травневі свята в Харкові та області заплановано проведення низки масових закладів. Зокрема, 8 травня плануються заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення на Меморіалі слави у місті Харків, 9 травня - урочистості з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на Меморіалі «Висота маршала Конєва».

«З метою запобігання деструктивним діям та недопущення дестабілізації в регіоні розроблено план відповідних заходів безпеки. Всі відповідальні структури та підрозділи з 30 квітня переходять на посилений варіант несення служби», - повідомив заступник голови ХОДА.

В області буде посилено охорону об’єктів масового перебування людей, транспорту. Нацполіція залучить до патрулювання додаткові сили - особовий склад та курсантів університетів повітряних сил, внутрішніх справ та Національної гвардії.

Також буде посилено заходи безпеки на кордоні з Російською Федерацією.