Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Роботу юної художниці з Харківщини визнали кращою на міжнародному конкурсі

Роботу юної художниці з Харківщини визнали кращою на міжнародному конкурсі

Ірина Шевченко взяла участь в Інтернаціональній художній виставці-конкурсі «Діти - за мир», яка відбулася у столиці Франції до Дня скорботи та примирення.

Про це повідомив начальник Управління культури і туризму ХОДА Олег Яцина. За його словами, журі європейського конкурсу високо оцінило роботу учениці 4-го класу Чугуївської дитячої художньої школи ім. І.Ю. Рєпіна 13-річної Ірини Шевченко. Юна художниця виборола 1 місце, стала лауреатом I ступеню та отримала медаль за перемогу у цьому конкурсі.

«Чугуївська дитяча художня школа ім. І.Ю. Рєпіна - одна з найкращих на Харківщині. Її учні та випускники є продовжувачами славних традицій. Тому вітаю переможницю і її наставника, художника Володимира Непомнящого, із заслуженою перемогою», - сказав Олег Яцина.

За підготовку переможниці виставки-конкурсу викладач та директор ЧДХШ ім. І.Ю. Рєпіна Володимир Непомнящий нагороджений іменним сертифікатом від президента оргкомітету та голови журі конкурсу.     

Володимир Непомнящий нагадав, що наприкінці березня Ірина Шевченко виборола перші місця ще у трьох міжнародних конкурсах: конкурсі декоративного та образотворчого мистецтва «Рідна природа», конкурсі декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва «Стародавній світ» та конкурсі творчості «Млечный путь» у номінації «Образотворче мистецтво».