Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині буде створено Координаційну раду з питань національно-патріотичного виховання. Юлія Світлична

На Харківщині буде створено Координаційну раду з питань національно-патріотичного виховання. Юлія Світлична

За ініціативи голови ХОДА до складу Ради увійдуть представники громадських організацій, державних установ та інших соціальних інституцій.

«Перед прикордонним Харківським регіоном, який межує із зоною проведення АТО, гостро стоїть завдання активізації роботи з патріотичного виховання. Нам потрібні нові підходи й нові шляхи для формування в дітей та молоді патріотизму як базової якості особистості, - підкреслила керівник області. - Ми об’єднали зусилля громадського сектору, органів державної та виконавчої влади з метою координації спільних дій у цій сфері. Результатом спільної роботи стане створення Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Харківській обласній державній адміністрації».

За словами Юлії Світличної, Раду буде створено в найкоротший термін.

Організація вивчатиме проблемні питання, що пов’язані з реалізацією державної політики у сфері національно-патріотичного виховання на території Харківської області. Рада також надаватиме пропозиції щодо удосконалення роботи з громадянсько-патріотичного, військово-патріотичного, духовно-морального та військово-спортивного виховання.