Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олександр Скакун провів виїзний прийом громадян у Коломацькому районі

Олександр Скакун провів виїзний прийом громадян у Коломацькому районі

Мешканці Коломаку, які прийшли на особистий прийом заступника голови ХОДА 21 квітня, переважно зверталися за допомогою у вирішенні питань соціального характеру.

Так, представник районного відділу освіти попросив підтримки обласної адміністрації у запровадженні енергоощадних заходів у Коломацькому НВК: тут потрібно замінити на  енергоощадні 63 вікна, для чого, за словами заявника, необхідно близько 540 тис. грн.

Олександр Скакун пообіцяв довести надану інформацію до голови ХОДА Юлії Світличної.

«Вона особисто опікується як питаннями розвитку освіти, так і питанням впровадження енергоощадних заходів в області. Це, безумовно, пріоритетні напрямки роботи обласної адміністрації, за якими ми посідаємо лідируючі позиції серед регіонів України, - зауважив заступник голови ХОДА. - Обласна адміністрація долучиться до вирішення цього питання в межах своїх повноважень та бюджетних можливостей».

Головний лікар КЗОЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Коломацького району» звернувся до Олександра Скакуна з приводу придбання автомобіля для закладу. У центрі лікуються двоє дітей, яких необхідно 2-3 рази на тиждень возити у Харків на процедуру гемодіалізу, але власного транспорту в установи для цього немає, що дуже ускладнює процес.

Заступник голови ХОДА пообіцяв вивчити можливість вирішення цього питання у межах реалізації профільних обласних програм.

Низка мешканців району звернулися на прийом з проханням надати матеріальну допомогу на лікування. Їхні заяви будуть передані на розгляд обласної комісії з надання матеріальної допомоги.